VÄNNER 20 ÅR

VÄNNER är en av mina absoluta favoritserier och jag har sett hela serien från början till slut flera gånger. Idag är det 20 år sedan det första avsnittet sändes i USA. Hur sjukt är inte det på en skala? 

Jag tycker att det mest fascinerande med serien är att den funkar lika bra idag. Jag och min syster kollade om hela serien tidigare iår och vi älskar den båda två. Monica, Phoebe, Chandler, Joey och Rachel känns som ens vänner och trots att jag bara var 2 år och min syster inte ens född när första avsnittet sändes så älskar vi den lika mycket som de som såg den när den gick i original. Det är kvalité. 

Låt oss fira på det bästa sättet - GIFS
 
och sist men inte minst: 

I'm a gypsy, gypsy, gypsy, hey

Alltså, mitt schema för de kommande dagarna är helt crazy. 

Tisdag: Far till Sälen
Onsdag: Arbetsintervju och far hem igen
Torsdag: Åker till Nässjö och möter upp brudarna
Fredag: Vi drar till Danmark! 
Lördag: Vi ska se Lady gaga! 
Söndag: Vi åker hem ifrån danmark men det går inga tåg hem till mig (ironiskt med tanke på att staden jag bor i är känd som järnvägsknut) 
Måndag: Åker hem igen! 
Tisdag: Åker till Stockholm tidigt som bara den och köar och ser sen GAGA igen! 
Onsdag: Åker hem. 
 
Det blir några extremt intensiva dagar. Men vad tusan gör det!? Det kommer bli KUL och det är väl ändå huvudsaken. På onsdagen när jag kommit hem från Stockholm så ska jag förhoppningsvis beställa delarna till min framtida dator också och jag är så excited! 
Kan inte fatta att jag ska se gags om bara några dagar! 

Spontaneity make things turquoise

Det går framåt med att bocka av punkterna på min "Att göra" - lista. Imorgon ska jag ta tag i packningen och se till att tanka bilen. Idag har jag gjort färdigt västen, börjat packa en väska (svårt att veta vad som kan packas ner i divserse väska och inte), färgat mina toppar turkosa (!!) och lite annat smått och gått. Känns som att jag har hyfsat kontroll på läget och det är himla skönt för en kontrollmänniska som mig. 
 
Angående mina toppar så känns det enbart som en kul grej. Mitt hår är extremt slitet, vilket inte är så konstigt så jag inte har klippt mig på över ett år så därför har jag färgat det i en kul färg vi hade hemma nu innan jag klipper av det. Det ska alltså inte vara så särskilt länge men kan ju vara kul att göra något extra nu lagom till Gaga konserterna. 

Nu ska jag ringa min bror och höra med honom lite inför min Sälenvistelse och sen blir det nog tv-mode. 
RSS 2.0