Axplock från instagram

Tanken är att det så småningom ska dyka upp en liten widget till instagram i menyn på sidan men det får bli ett projekt när jag har lite mer tid och lite mindre andra projekt på gång. Men, jag älskar ju instagram (vill ni följa så heter jag sararydstedt där) och såhär kan det se ut där:
 
egopic från idag. Körde syrrans skjorta och mössa idag! 
 
Gaga is my queen. 
och Helen Green målar fantastiska bilder på gags. 
 
detta är egentligen en film på min brorsdotter. Vill ni se den? Spring (hehe) till instagram! 
 
Gjorde ett försök till galaxynaglar. Gick sådär. 
 
och för en månad sen ungefär var jag i Stockholm. Det var mys! 
 

Just because it's black in the dark

Så himla bra. 
 

Lång dag

Vilken dag! Tjoff sa det så var den borta! Vaknade ganska tidigt imorse och kände att det vore kul att göra någonting istället för att sitta hemma. Så, jag ringde till pappa och kollade om han ville hitta på något så vi bestämde att vi skulle åka till Nyköping. När han väl hämtat mig så ändrade vi resmålet till Norrköping och vi var där verkligen hela dagen. Kom inte hem förrän vid sju ikväll! Lite shopping blev det, pappa bjussade mig på ett par högtalare till datorn och ett par nya skor. Min fina pappa! 
 
Jag är ju en äkta conversetjej och går i mina converse oavsett väder och årstid men jag har länge velat ha någon sorts känga eller boot. Har bara inte hittat någon som känts "rätt". Ska väl erkännas att jag är ganska petig när det kommer till kläder. Men så ramlade jag av en slump över dessa på Skopunkten och det sa bara "klick!"
 
399:- / Skopunkten. 
 

Så blev det ett par högtalare från Media Markt också. Hade inspirerats av när jag läste i Mikas blogg att hon köpt nya högtalare. 
Det var så himla härligt väder idag och idag invigde jag min snygga mössa ifrån Bikbok! Såhär såg jag ut idag!
 
Mössa: BikBok
Tröja: Born This Way Ball Merch
Väst: Jeansjacka från Gina med avklippta ärmar
Jeans: Levi's
Skor: Converse
Väska: Tradera 
RSS 2.0