A walk down memory lane

Startade upp min externa hårddisk för att leta reda på en bild nu ikväll och hamnade då i en mapp med massa print screens. Hela mina externa hårddisk är som ett museum med bilder från en annan tid. Förut tyckte jag att det var jobbigt att kolla där. Nu tittar jag på bilder och skrattar högt åt alla saker vi hittade på. Vi var tio kompisar från olika delar av sverige som hittade på så himla mycket roliga saker. Jag är så tacksam till dessa människor för de åren vi delade för tusan vad skoj vi hade. Delar med mig av diverse print screens och bilder och de som förstår vad det handlar om gör det helt enkelt. Skriver korta förklaringar men jag betvivlar att man förstår om man inte känner oss. 
 
2009. 
Sommar 2010 (?)
 
Melodifestivalen 2010. 
 
Har ingen aning om hurnärvar men tycker att det var en oerhört kreativ grupp. Undra om jag fortfarande är med i den?
 
Nyår 2009/2010 (?)
Mello 2009. 
 
Kanske inte mitt mest politiskt korrekta uttalande men ack så roligt!
Ber om ursäkt såhär i efterhand. 
Mello 2010. 
 
Sommar 2009. 
Samma dag som bilden ovan fast ett år senare. 
 
Mello 2011. 
 
Ruben. 
 
Pride 2010. 
 
Pride 2011. 
 
Och så mina favoriter: 
April 2011. 
 
Roligaste någonsin. Redigt felciterade blev vi också. 
 
Tack också till alla vänner som tagit alla bilder, de låg huller om buller i hårddisken så jag vet inte vem som tagit vad tyvärr.  

NEW IN: Shopping i Göteborg

Förra måndagen tog jag, mamma och Emmy tåget till Göteborg där vi spenderade ett dygn. Det var himla trevligt och jag hade tänkt att jag skulle skriva om det i ett separat inlägg. På tisdagen bestämde vi oss för att ta en shoppingdag och ingen av oss är väl några direkta shopaholics men jag lyckades ändå få med mig några påsar hem ifrån Götet. 
 
(VIll väl börja med att säga att jag veeet att bilderna är urkassa och att jag har på min to do-list att lära mig ta bättre produktbilder)
 
Köpte en skjorta på BikBok som jag fingrat på tidigare. 249:- tror jag den kostade. När man handlade fick man köpa vanliga enkla tröjor för 49:- styck (ord. pris 179:-) så jag köpte en grå och en svart. 
 
Köpte även ett Essie All in One för jag behövde nytt baslak och passade på. Baby Lips och Viva La Divas Naked 1 palett åkte ner också. Mamma betalde det så vet inte pris. Passade på att köpa Lana Del Rey's senaste på Bengans också. 99:- betalade jag för den. 

CRAYCRAY

Jag älskar nätshopping, främst för att jag inte behöver gå runt i en butik bland massa andra människor och trängas. Jag kan shoppa i lugn och ro när jag vill och också fundera länge och väl om jag vill ha varan. Är lite sugen på att testa lite nytt smink nu till hösten och var inne på craycray.se och kollade där nu och såg att de hade REA. Kollade runt i de andra kategorierna också men det jag ville ha var tyvärr slut. Klickade hem lite småfix från rean dock. Lovar att visa sen när jag får det! :-) 
 
RSS 2.0