Julklappsdravel

Idag fick jag hem hela tre (!) paket på posten. Kändes himla bra måste jag erkänna. Dessvärre innehöll dem ingenting till mig utan julklappar från mig till andra. Var lite orolig för en grej jag beställt som jag tyckte var lite väl billig för den här saken (kan tyvärr inte skriva vad det är) brukar kosta dubbelt så mycket i butik vilket gjorde mig lite misstänksam på kvalitén. Men prylen ifråga verkar hålla måttet vilket kändes jättebra. Jag vet en person som kommer bli riktigt glad över sina julklappar iår. 

Ni anar inte vilken befrielse det är att kunna handla. Jag har ju inte fått några pengar sedan typ maj utan har bara haft extremt snälla föräldrar men nu i november fick jag min första utbetalning från fkassan. Äntligen! Det är ju fortfarande väldigt lite pengar men det är iallafall någonting. 
 
Båda mina föräldrar vill dessutom ha önskelistor vilket jag måste säga känns lite märkligt såhär vid 21 års ålder. Egentligen så är det väl en win-win för då vet de vad jag önskar mig och jag får förhoppningsvis det jag önskar mig. Typ. Hoppas dock att det blir några överraskningar i paketen på julafton för just överraskningsmomentet tycker jag så himla mycket om. De har iallafall fått sina önskelistor nu (jag orkade inte skriva två iår så det fick nästan identiska) och jag har köpt i princip alla julklappar redan. Känns himla bra måste jag erkänna. 
 
Gjorde ett litet kollage på några saker som står på min lista. Mest kläder och musik faktiskt. 
 
Bilderna är från google. 
 
 

OUTSTANDING

 
Jag fattar inte hur hon gång på gång kan överträffa sig själv. 
Så himla bra. 

Spöklik natt

Inatt hade jag utan tvekan feber. Somnade som en stock när jag väl lagt mig tillrätta och skulle sova men vaknade runt tolvsnåret av att min klockradio blinkade hysteriskt och att DVD-spelaren hade gått igång. Lite feberyrslig förstod jag inte att det varit strömavbrott (även fast jag inte förstår hur DVD-spelaren kunde gå igång) och gjorde allt för att få klockradion att sluta blinka. Det var ju bara att ställa in tiden på nytt men det tog mig lite tid att komma fram till det. Jag till och med drog ur sladden i ett hopplöst försök att få den att sluta blinka! Jag som annars är hyffsat teknisk. När jag fått den att sluta blinka la jag mig tillrätta och somnade in ganska fort igen för att vakna ungefär 50 minuter senare av att någon ryckte och skakade mig. När jag öppnade ögonen såg jag konturer av en människa som först stod på huk vid sängen och sedan försvann mot dörren. Eftersom jag tror på spöken så blev jag såklart livrädd och var fullkomligt övertygad om att ett husspöke var arg på mig för att jag satt upp och flyttat på några tavlor i mitt rum. Den lite mer logiska (och tråkiga!) förklaringen ligger nog mer i att jag feberyrade big time där runt ett-snåret inatt. Läskigt var det iallafall i vilket fall som helst. 
 
Roligast av allt var väl att mitt i allt så hann jag iallafall få ut en fb-status. Blir så trött på mig och sociala medier. Jag behöver seriöst hjälp. 
 
Nu har jag snorat (bebis-baciller är livsfarliga!) mig igenom mig de tre Grey's avsnitten jag låg efter med och ser fram emot nästa på fredag. Saker och ting börjar kanske ordna upp sig för Callie och Arizona. hoppashoppashoppas! Jag shippar dem så himla mycket. 

 
 
RSS 2.0