RECAP.

Long time no see. Jag vill verkligen blogga och hålla det uppdaterat här. Berätta om saker som händer i mitt liv och inte minst få ur mig tankar som snurrar runt i mitt huvud. Men jag tar mig inte tiden. Jag har så många andra projekt jag lägger tiden på att när jag väl har tid över så chillar jag istället. Måste ta mig i kragen och börja skriva. Så himlans svårt är det ju inte direkt. 

Vad har hänt sen sist då? Jo, en hel del faktiskt!
Jag har varit på The Sims 4 event och spelat icke släppta spel (spelet är släppt nu men ändå) och det var himla skoj! Älskar att vi bli överrösta med godsaker, mat och dricka. Älskar också att träffa de andra galningarna och att jag börjar ta mig in i gänget lite. 

Jag har köpt nya fantastiska solglasögon OCH njutit av solen. Sen försvann den visserligen igen men nu verkar det som att den kommit tillbaka igen. Hurra!
Köpt biljetter till Madonnas konsert på Tele2 Arena i November!!! Alltså, det var en sån process. När jag väl kom fram så var biljetterna till Golden Circle slut så jag köpte tre vanliga ståplats. Fick med mig två kompisar som ville gå med mig och sen helt plötsligt så fanns det GC! Så vi köpte nya biljetter och sålde de andra. En jäkla process med andra ord men nu har vi Golden Circle och jag ser verkligen fram emot det! 
Sett en av världens mest fantastiska människor live. På scen. Supernära. Bilden är liksom inte ens inzoomad. Fattar ni? Måste skriva om Katy Perry konserten för annars kommer jag känna att jag missat något för resten av livet. Det var fantastiskt. Helt fantastiskt. 
Hängt med Karin! Kan inte fatta att hon blivit så stor! Vi hängde några dagar uppe hos henne i Sälen och det var himlans skoj. 
När vi var i Sälen var också Måns Zelmerlöw där. Jag såg honom bara pyttelite för det var (som ni ser) så sjukligt mycket folk där så vi gick till lekrummet med Karin istället. Men kul såhär i efterhand nu när han vunnit och allt att ha sett honom iår. 
Åkte skidor gjorde vi också! Så himla glad för det! Det är så galet längesen vi åkte ordentligt men vi la faktiskt en hel dag på skidåkning och de första åken gjorde det ont i varenda kroppsdel från höften och ner men sen släppte det och det var enbart roligt. Nästa säsong får det bli mer åka bestämmer jag nu!
Köpt mig ett Wii U! Jag och syrran har velat ha ett wii u länge och så helt plötsligt som att någon visste att vi ville ha det så hade elgiganten extrapris! Så jag köpte ett (har jobbat en del och med det kommer lööööön) och well, det har blivit en del spelande sen dess om man säger så. 
Ätit glass med lillasyster. För att hon är bäst och glass är gott. 
Gråtit offentligt. Eller ja, blivit offer för pollen offentligt. Fruktansvärt. 
Hämtat den här tösen (och hennes far) som var en vecka i "Otalien". Så mysigt att få kramas med sin favorittjej!
Bokat resa till LONDON!!! Så himla skoj! I augusti åker jag och lillasyster til London och njuter av härlig engelsk dialekt men det bästa av allt - vi ska se Kate Voegele live! Jag är så lycklig för detta att jag inte riktigt vet hur jag ska få utlopp för det. 
Tagit selfies för att det är kul. 
Varit på pensionärsresa (det benämndes så) med min pappa och ett gäng andra pensionärer. Det var himla trevligt, jag trivdes oförskämt bra i pensionärernas sällskap och kunde dessutom vara rätt säker på att jag var yngst med typ 40 års marginal. 
Skrikit av lycka över att sverige återigen vunnit ESC vilket i sin tur betyder att jag kommer få se det live. IGEN! 
 
Så, vad har hänt i ditt liv sen vi hördes sist?
 
RSS 2.0