När saker inte blir som man tänkt sig..

Ibland blir inte saker som man tänkt sig. Tanken var ju att jag skulle jobba i Sälen den här vintersäsongen. Så blir det inte. Jag började känna redan i bilen på vägen upp att det inte kändes varken genomtänkt eller rätt. Sedan hade jag en känsla i kroppen under hela min, ganska korta, vistelse där uppe som jag hur jag än tänkte och vände och vred på det inte blev av med. Det är svårt att förklara något som man knappt förstår själv men den här känslan har jag känt förut och då litade jag på den. Min kropp sa till mig att detta inte var rätt för mig genom att stänga av både immunförsvar så jag blev förkyld direkt och aptit så jag kunde inte äta någonting utan att få kväljningar. Jag tog därför beslutet att åka hem. 

Nu när jag är hemma i min "trygga" oas där jag är uppväxt och kan tänka klart igen så inser jag att jag kanske borde gett det en chans  och att det kanske var ett något förhastat beslut men samtidigt så har jag lärt mig att magkänslan oftast har rätt.

Jag tror att känslan jag hade kanske hade försvunnit om jag hade härdat ut men att tänka "tänk om" är inte värt alls och jag får helt enkelt lita på mig själv, min magkänsla och att jag har gjort rätt val.

Jag förstår om folk tycker att mitt beslut är fel och att jag kanske borde gett det lite mer tid, jag förstår det men önskar samtidigt att få mitt beslutt respekterat.

Det värsta är ändå att jag gjort människor jag bryr mig om besvikna men förhoppningsvis så kommer de också över det. Nu är jag en lärdom rikare och nästa gång jag flyttar ifrån min familj så ska jag nog inte flytta så långt. 

Jag tror på att saker händer av en anledning så jag får helt enkelt tro på det nu också. 

RSS 2.0