What a beautiful day!

Vilken fantastisk dag det här har varit! Har gått runt med ett leénde på läpparna i princip hela dagen och mått så himla bra. Känns lyxigt att kunna le utan att man tänker på det. Någon skulle berättat detta för mig för två år sedan. Eller, det var det säkert någon som gjorde men jag lyssnade väl inte så noga. 

Allt har flytit på bra idag iallafall! Fick en superbra parkering precis utanför jobbet utan att jag behövde leta efter en, jobbet funkade fint, det bjöds på tårta på fikarasten och pappsen bjöd på lunch. Dessutom har det varit alldeles vårigt väder med sol och säkert en 15 grader i solen. När jag kom hem hade jag fått hem min Glossybox och en britney spears platta som jag beställt men som hamnat på villovägar och nu på kvällen har jag tittat på några avsnitt av Gossip Girl. Kan inte för mitt liv förstå hur jag missat denna serie!? Så himla bra! Helt omöjligt att titta på utan att shippa Lily och Rufus dock, haha. 
 
Apropå glossybox så har jag hört om det länge och senare och sett ett antal unboxings på youtube och tänkte helt enkelt att det kunde vara en kul grej att testa så jag signade upp mig för en prenumenation på tre månader. Jag är ju egentligen inte särskilt intresserad av varken makeup eller skönhetsvård men tänkte att det kunde vara ett lite roligt och lyxigt sätt att skämma bort sig själv en gång i månaden och samtidigt få testa lite nya produkter. Fick min första box idag alltså och den innehöll ett nagellack, ett läppbalsam, en deospray, en body cream, en ögonkräm och några tester. Helt okej box speciellt med tanke på att jag nog aldrig ens hade tittat på produkterna i butik så ska bli kul att testa! 
 
 
Imorgon ska jag jobba några timmar på Helena Papariziou signeringen i Eskilstuna. Det kom lite hastigt på men när Annamia frågade mig tidigare idag så kändes det som en kul grej. Jag tackar ju dessutom inte nej till lite extra klirr i kassan. ;-) 
 
Har en hel del andra planer för helgen också, får se hur mycket som blir gjort. Måste fixa typsnittet i rubrikerna här. Vill egentligen fixa hela designen, den känns lite för mycket hipster och lite för lite mig om jag ska vara helt ärlig. Det får bli ett projekt för framtiden dock. 
 
Nu: popcorn och grey's anatomy! 
 
RSS 2.0