2014 i bilder

Knåpade ihop fyra kollage med bilder från året som gått. Inser att jag är dålig på att fota de vardagliga sakerna. Får försöka bli bättre på det, det är ju ganska kul med bilder. 
 
Januari - Juni
Första halvåret så gjorde jag inte så mycket. Var en del i Sälen när tillfälle gavs, annars var jag ju på Viadidakt och jobbade mest så det blev inte så mycket bilder tyvärr. Röstade på F! i EU-valet, var på Jennies student, fick skoskav och tydligen var jag på Starbucks för första gången. Minns dock inte vad jag gjorde i Stockholm, haha. 
 
Juni - Augusti
Spenderade tid i Sälen med det lilla pyret på bilderna, såg Alcazar två gånger vilket var himla skoj, hängde med systeryster, var på Harry Potter utställningen för andra gången, gick på bilträffar på Orrestaö, kollade på serier, dog i värmen, såg Lisa Miskovsky på lokstallarna och så såg jag Lena på Diggiloo också. Blev tydligen betydligt mycket mer konserter än vad jag minns. 
 
September
September förtjänar ett eget kollage för att det var en vecka där som var årets bästa. Från danmark till Stockholm, artRave x2 och massor av fina vänner. Det var  kul och jag längtar redan till vi ska till Danmark och se Gaga i sommar. 
 
Oktober - December
Jag byggde mig en dator, var till Gekås på bussresa med syrran, lyssnade jättemycket på Kates EP, köpte en hatt (som inte ens syns på bilden, fail!) och sökte en del jobb. Fotade dock väldigt lite så ja, blev inte mycket till kollage. 
 
.. nästa år vid den här tiden ska det finnas betydligt bättre kollage här, jag lovar. 
 
RSS 2.0