Julklappsdravel

Idag fick jag hem hela tre (!) paket på posten. Kändes himla bra måste jag erkänna. Dessvärre innehöll dem ingenting till mig utan julklappar från mig till andra. Var lite orolig för en grej jag beställt som jag tyckte var lite väl billig för den här saken (kan tyvärr inte skriva vad det är) brukar kosta dubbelt så mycket i butik vilket gjorde mig lite misstänksam på kvalitén. Men prylen ifråga verkar hålla måttet vilket kändes jättebra. Jag vet en person som kommer bli riktigt glad över sina julklappar iår. 

Ni anar inte vilken befrielse det är att kunna handla. Jag har ju inte fått några pengar sedan typ maj utan har bara haft extremt snälla föräldrar men nu i november fick jag min första utbetalning från fkassan. Äntligen! Det är ju fortfarande väldigt lite pengar men det är iallafall någonting. 
 
Båda mina föräldrar vill dessutom ha önskelistor vilket jag måste säga känns lite märkligt såhär vid 21 års ålder. Egentligen så är det väl en win-win för då vet de vad jag önskar mig och jag får förhoppningsvis det jag önskar mig. Typ. Hoppas dock att det blir några överraskningar i paketen på julafton för just överraskningsmomentet tycker jag så himla mycket om. De har iallafall fått sina önskelistor nu (jag orkade inte skriva två iår så det fick nästan identiska) och jag har köpt i princip alla julklappar redan. Känns himla bra måste jag erkänna. 
 
Gjorde ett litet kollage på några saker som står på min lista. Mest kläder och musik faktiskt. 
 
Bilderna är från google. 
 
 
RSS 2.0